Anmäl dig till Canis Hundskolas 7-dagars e-postkurs i klickerträning - GRATIS!!!

Canis erbjuder en gratis introkurs i klickerträning via e-post, perfekt för nybörjaren och den som vill testa vad klickerträning är för något. Klicka på länken längst upp på inlägget "Canis" , då kommer ni till deras index sida, där ser man tydligt vart man anmäler sig. Det är Gratis så tveka inte ;)

Var faktist tvungen att anmäla mig för att kika vad det var =) och Jo, alla som funderar på att eventuellt börja träna lite med klicker, ta tillfället i akt, den verkar vara bra, allt som canis gör är väll bra iof ;)

"Välkommen till Canis Hundskola´s KOSTNADSFRIA introduktionskurs i klickerträning. Kursen har som målsättning att ge dig ett kort införande i klickerträningens huvudprinciper, och inte minst visa dig hur du kan lära dig mer om du tycker att detta verkar intressant.

För att få mesta möjliga utbyte av denna mini-kurs rekommenderar vi att du provar dig fram rent praktiskt med egen hund efter varje lektion (du får hemläxa mot slutet av lektionen). Börja på den nivå som din hund befinner sig, och se hur långt ni kommer!

Den här kursen startar med en daglig lektion i 7 dagar för att ge dig en rejäl kickstart på träningen. Därefter  kommer lektionerna en gång i veckan i en period och när du har kommit igång bra så övergår vi till att skicka dig månatliga träningstips. Du kommer även att få löpande tips om aktuella böcker, kurser, seminarier och andra nyheter från Canis.
 
Hoppas du kommer att ha glädje med vår e-postkurs och att du blir inspirerad att träna ännu mer än tidigare. Lycka till med klickerträningen!" / Morten


Kommentarer

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0