~Grillade hamburgare~

Resan gick perfa...till Gävle med Keron och Fyra :) Det är ju sommar här!!! Oj, oj...så härligt...19 grader varmt å sol :))

Fyra har fått vara på sin första lydnadstävling...dock inte som deltagare. Tuva som fick pallplats och allt...plus en eloge för att hon var den äldsta hunden som tävlade (11 år).....Det är skojj, de gamla ska få vara med...såklart på deras egna premisser! Fyra fick träna platsliggning, virvlade ju av hundar och människor överallt...Matte var mycket nöjjd med hur hon hanterade all störning!

Rikko tog med Keron på en långpromm med Anna och Rimset, han hade skött sig exemplariskt enligt moster :) Han är så glad att få vara här i Gävle, han gillar stiiiilen....med gångstigar och hundar överallt... ;) Gick en vända ála lös Fyra....vovvar gick bakom...varade sakta med "fritt skutt bland gräs och kottar"....vi mötte en liten vovv...och jag vågade låta henne vara lös...å det gick bra...åååå...tänk om man alltid bodde såhär, slapp alla bilar inpå fötterna! Färskfoder inhandlat! Nu ska de skämmas bort mina hottentottar....

Sedan har vi grillat hemagjorda hampisar.....nu ska vi titta hockey....Så häääärligt att vara här!!

Ha det bra!


Fyra tittar när Tuva & Anna tävlar...


//Veronica

Stort liv

En underbar solig, vacker dag...livet liksom...Jag, Anneli och curlisarna grillade och hade oss....Lillin var mé "moffa"...saknade henne, men slog bort tanken...lättast så. 

//Veronica med sin helt fantastiska flock...
GER UPP!!!

Kan inte nya bloggen......

Bilder från Katterjokk...jag, två kollegor, en dotter och en hund...ja, åsså mina curlisar oxå :)

//VeronicaLasse Lindh

Var och lyssnade på Lasse Lindh på tusen toner...jag och mina vänner var int de äldsta...fast man hade kunnat tro det :P Riktigt rolig spelning, alla satt ned, mysigt...han svammlade på bra.....och sjöng jättebra....gillar hans musik...texterna...och allt :)

Keron har haft kalas........han hade bjudit in Kenzo, Casper, Minja, Kira, Elsa, Tua, Riva, Rimset, Tuva, Fyra, Milton och Lillfrida......hade visst skickat sms...sa han. Hmmm.....de enda som kom var Lilli och Fyra (Milton hade inte tid, skulle böka med något i hans krypin). Det konstiga var att han inte alls verkade besviken över den lilla uppslutningen....och han påpekade att NU när inte så många kom så skulle det bli mer godsaker till de som var där!!! :)

Några bilder.....dock inte från kalaset........................

Dagens kommentar från Lillfrida: "Jag kommir ihig när jag fillde ir....för ett år och två månader sedan....."
(matte glömde hennes 13 års dag som var i februari.....hade inte hjärta att säga det till henne så jag bara lyssnade och nickade...)

Bilder från förra helgen när vi var ute i solen i timmar.... :)

//Veronica

Kerons födelsedag...i dag!!

Min gubbe fyller 5 år i dag............... :)

Vilken hund jag fått....blir alldeles varm i hela mig när jag tänker på allt han gett mig. Keron har gett mig ny innebörd för ord som "Lojalitet", "kämparanda" och "leklust"......innan jag mötte honom trodde jag att jag visste vad det var.....men nu vet jag!

Han har också lärt mig hur viktigt det är att ta den tid man behöver för att förstå och sätta sig in i situationer i lugn och ro...allt för att inte skapa osäkerhet.....osäkerheten blir så snabbt en ond cirkel som mynnar ut i stress....Han om någon har lärt mig hur funamental HARMONIN är i livet.............

Han är min minsta lilla....jag är sååå överbeskyddande när det gäller honom, tikarna...tja, de klarar sig alltid. Men Keron....vill ju så gärna att han ska må bra....Han ger mig så mycket kärlek så man inte riktigt kan förstå det....Han är min underbaraste lilla knopp!!!


Puss gubben! :)

//VeronicaRSS 2.0