Lydnadsträning 3

 
 
Lite filmer på vår lydnadsträning..min akilleshäl är som sagt ingångar. Nu har jag backat och stärker mina hjälper. Få se om jag måste testa klossen ändå...(igen, aldrig lyckats med den, vet att den är bästa vägen..)
 
Fick ingen bra filmning av Ladys ingångar.
 
Lady fot 3
Lady apport 3
 
Paris apport 3
Paris apport 3:2
Paris ingång 3
 
 
Veronica

Lydnadsträning 2

 
 
Filmat igen..ska skaffa bättre lampor :)
 
Fått till ett lydnadspass på en samträning med ssrk i ridhuset efter detta pass, men då filmade jag inte. Lär mig så mycket av att titta igenom filmerna, så ska försöka fotsätta filma och lägga upp. Utan den sista länken i kedjan att lägga upp är det lätt att jag tappar den första -igentligen viktigaste- delen att överhuvudtaget filma.
 
Jag måste jobba mycket mer på flödet, fler rätt. Har svårt med ingångar -där jag använder mig av hjälper i stället för att shejpa fram eller använda mig av klossen. För att jag inte klarat av klossen, vi får se om jag antar utmaningen med Lady och Paris. Och att jobba med hjälper är något jag gärna undviker vilket skapar förvirring när jag faktist SKA öka dem för att få till beteendet. Tror det är därför jag hamnar i att inte få tillräckligt med "rätt".
 
Paris fritt följd pass 2
Paris lydnadsapport pass 2
Paris ingångar pass 2
 
Lady fritt följd pass 2
Lady lydnadsapport pass 2
Lady ingångar pass 2
 

Lydnadsträning 1

 
Vi har påbörjat vår lydnadsträning. Mycket är ju nosat på i jaktträningen, men energin och utförandet är annorlunda i lydnaden så vi börjar från början. Otroligt lärorikt att filma, ser många förbättringsområden för mig som hundförare 😊
 
 
 
Lady fritt följd pass 1
Lady lydnadsapport pass 1
Lady ingångar pass 1
 
Paris frittföljd pass 1 (utrymmet på mob tog slut, kort film)
Paris lydnadsapport pass 1
Paris ingångar pass 1
 
Veronica
 
 
 

RSS 2.0