Skotertur på älven, 2012


Glad (skrikig) Midsommar


Vi har väntat på en sommar...

Jag antar att de flesta föredrar och saknar vintern, regn och rusk i all ära men... Därför, nu när snart halva sommaren* gått och löven näästan slagit ut helt passar det ypperligt med lite vinterfilm som hittats och dammats av i nån enslig vrå i min kära Toshiba, hittade även 5.-7 filmer på ylande lillhusky, förutsätter att de är efterlängtade =/

För övrigt mår valparna bra och växer för varje dag, redan små personligheter trots att ögon inte har öppnats än!
 
ÄLG med två kalvar i Puoltsa, just utanför gården!!
 
 / Anna (pga att blogg.se  helt gjort om sin webbplats har det påverkat bloggens utseende av ngn anledning, ska kolla igenom koderna och ber er ha överseende med bla menyns ofördelsaktiga placering)

Keron tränar agillity..!


Fyra blir bara större och större...! Hur stor kan hon bli? Till helgen kan valparna komma, även om det borde bli närmare nästa helg. Vi har kännt de små sparka och röra sig i magen på Fyra, så härlig känsla! 

Keron och husse Mattias var ner till sjön och tränade i förrgår, sök, dirrigeringar och vattenmarkering..medan jag och Fyra satt hemma i soffan... Hörde att han skött sig mycket bra! Jag och Fyra har varit med några gånger, har gått bra. Jag ser till att hon är mycket lugn, får mycket belöning för sitt passivitetsarbete...Härligt att se 9 åriga Keron hämta dummisar som om han vore en unghund :)

Hittade några bilder jag glömt bort...Keron i Gävle för några år sedan. Keron är för söt! :D
(Kolla in höjden på första hindret..)

//Veronica

RSS 2.0