Bloggen ligger i ide

... verkar det som =/ 

Så vad händer?
Vi har blivit medlemmar i Umeå BK, Kollat upp Caniskurser i Umeå, finns inga nu tyvärr =( . Elvira har fått tid för att kolla upp både armbågar och höfter, hon har även kommit med på ett viltspårsprov i Kiruna så nu har vi skaffat oss både klöv och nötblod för att hinna träna nångång iaf, innan provet 10-11 juni.

Vi har kollat upp en polarhundsutställning som vi nog ska anmäla oss till (missade Bjursås), samt så hoppas vi få en plats till MH i Umeå och komma med på ngn kurs , vi missade kursanmälningarna i skellefteå ssrk, så typiskt. 
 
ha d bra / Anna


Bilder från Sibberingen...(Västerås)

Befinner mig i Kiruna just nu, därav kunde jag föra över bilder till datorn från utställningen i Västerås. Dock har jag inte katalogen här så har inte koll på hundarnas namn och placering direkt, återkommer med det dock ;)


 
NORD JV-10 NORD V-10 Bedarra Bad like My Dad, BIM, hanhundsklass


 
Okami's Magic Moments, hanhundsklass


C.I.B  NO UCH Bedarra Pussy Galore, Championklass 

 
Best in Show
& Bästa Spetsar Och Raser Av Urhundstyp ,Gruppdomare: Pehar Tino

Siberian Husky FI V-10 LT CH NO UCH NO V-09 SE V-10 Bedarra I'M Hot You'Re Not S67630/2008 Tik
Äg. Heinämäki Jouni & Peiponen Marjut, Hedekas Uppf. Peiponen Marjut, Heinämäki Jouni, Hedekas

 
Chiliway's Bourbon Blizzard, öppen klass tikar , Very good

 
Chiliway's Elara, Juniorklass , Very good


 
upfgrupp, Bedarra , bästa upfgrupp, Söndagen (av alla)


Verkar ha missat att fota ngn? Eventuellt har inte alla bilder överförts till datorn.

På vägen hem fick vi stanna mitt på vägen och släppa över detta par ;)
 
/ Anna

P.S Har nytt mobilnummer: 0708211814 D.S


Flytt till norr...

... dock inte på övre sidan av polarcirkeln, skam!

FLYTT
Halva delen av kenneln bor nu 6 mil norr om Umeå och 8 mil söder om Skellefteå, i en liten by som kallas Ånäset. Kanske därför tiden inte funnits till bloggen, dels det och dels den slumpartade internetuppkopplingen, suck! Jag har ännu inte hittat överföringssladden så att jag kan sättain bilder från utställningen =( Den är nerpackad, någonstans... (hoppas jag).

DUNI
Underbara Duni (Elviras mamma) är nu återlämnad till Chiliway's kennel, hon har hjälpt Elvira i draget under vintern och ska ha stort tack för sin insats, dock ansåg jag att  Duni inte hade kvar den viljan och kämparglöden i draget som är nödvändigt (och som Elvira behöver). Eftersom vi i synnerhet vill använda våra Siberans till drag så kändes det orättvist att behålla henne på grund av egoistiska skäl, för hon är en helt underbar hund på alla sätt och det var tungt att skiljas från henne. Tack för lånet Chiliway's!

Ja, det var väll allt jag hade på hjärtat idag, söker föresten en lämplig hundbil, vill gärna ha en stor bil eller buss, ska få plats ett gäng hundar och packning, gärna kunna ha burar ovanpå varandra, gärna 4X4 fyrhjulsdriven med tanke på ens intresse ;) , gärna diesel, dragkrok, takräcke... sökt på blocket men svårt att hitta ngt vettigt, kanske får slopa fyrhjulsdriften, vet inte hur andra polarhundsägare tänker, kanske funkar utan, jag vet då att jag sitter fast alltför många gånger med nuvarande bil både sommar och vinter, å då är den ändå bra på att ta sig fram. Nåväl... Tips på hundbil någon? 

 
Elvira valp, valborg 2010, tänk vad tiden rusar...

/A

RSS 2.0