kritiker och resultat från Västerås...

Tänkte berätta hur det gick på utställningen i Västerås, tog massa bilder, både på de andra deltagande siberians samt på Duni och Elvira och någon filmsnutt, naturligtvis hittar jag inte överföringsladden som vanligt, den är ng nerpackad.

........................

UTSTÄLLNING: Wästmanlands kennelklubb, ABB Arena, Västerås 2011-04-17

Domare: Tan-Hietalahti Elina

Hund: Chiliway's Elara "Elvira"
Ras: Siberian Husky 
Klass: Juniorklass, tik
Kvalitetspris: Very good

Kritik: Feminin, bra temprament, bra storlek men alltför klen. behöver mera benstomme och kropp. Prop bra, Mkt bra uttryck och fina öron. Borde röra sig med bättre steg.

...

Hund: Chiliway's Bourbon Blizzard
Ras: Siberian Husky
Klass: Öppen klass, tik
Kvalitetspris: Very good 

Kritik: Mycket feminin tik som borde ha ngt mer benstomme. Bra huvudform. Bra hals och rygg. Bra kropp. Ganska korta steg. Pälsen ej i bästa kvalite för dagen. Fin svans och vacker färg.

...

Bilder kommer upp senare ;)
egna komentarer: hallen som utställningen hölls på hade väldigt halt golv, jag ville inte riskera skador på hundarna och lät dem därför inte ta ut steget som jag annars låter dem göra, kommer inte ställa i denna hall mer om det inte blir ändring på underlaget. Annars var det bra anordnat osv!

                                            Elvira och Duni i vintras på en dragtur i Gävle

/// A

En fjärilsvinges konstruktion...

 

 

 

Helt underbara små varelser =)

//A


Det där med att rusa runt i lera...

 

Idag åkte vi till en crossbana (ej öppen för crossar för tillfället) i Älvkarleby, hundarna älskade att kuta upp och ner på leran, i vatten som hade samlats och totalt grisa ner sig, det var det jag förstod, därför jag tog dem dit. Jag promenerade runt banan och de sprang i princip hela tiden, bra träning det där. Tog med en tennisboll som vi naturligtvis tappade bort, hade även med plättar som belöning och huskiesarna var mycket duktiga på inkallning, samt att söka kontakt på egen hand vilket jag uppskattar och belönar.


Elvira har fått en ny vana, att sova ovanför mina kuddar,dvs, jag får flytta ner dem (och mig) så hon ska få plats längst upp, varje kväll eller natt kommer hon och sätter tassen på mig, jag kryper längre ner och hon intar sin plats. Lola sov även hon ovanför kuddarna ofta, kanske en huskygrej det där.

 

Nu arbeta vidare med hemsidan, tänkte passa på att arbeta under sena kvällen när hundarna sover, annars är det svårt...

 
RSS 2.0