~Grillade hamburgare~

Resan gick perfa...till Gävle med Keron och Fyra :) Det är ju sommar här!!! Oj, oj...så härligt...19 grader varmt å sol :))

Fyra har fått vara på sin första lydnadstävling...dock inte som deltagare. Tuva som fick pallplats och allt...plus en eloge för att hon var den äldsta hunden som tävlade (11 år).....Det är skojj, de gamla ska få vara med...såklart på deras egna premisser! Fyra fick träna platsliggning, virvlade ju av hundar och människor överallt...Matte var mycket nöjjd med hur hon hanterade all störning!

Rikko tog med Keron på en långpromm med Anna och Rimset, han hade skött sig exemplariskt enligt moster :) Han är så glad att få vara här i Gävle, han gillar stiiiilen....med gångstigar och hundar överallt... ;) Gick en vända ála lös Fyra....vovvar gick bakom...varade sakta med "fritt skutt bland gräs och kottar"....vi mötte en liten vovv...och jag vågade låta henne vara lös...å det gick bra...åååå...tänk om man alltid bodde såhär, slapp alla bilar inpå fötterna! Färskfoder inhandlat! Nu ska de skämmas bort mina hottentottar....

Sedan har vi grillat hemagjorda hampisar.....nu ska vi titta hockey....Så häääärligt att vara här!!

Ha det bra!


Fyra tittar när Tuva & Anna tävlar...














//Veronica

Kommentarer

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0