Riga & Luleå

Hemma från jobbet, feber och halsont... Varit på arbetskonferéns ti-fre, i Riga...roligt att få se ett annat land, man får som perspektiv på saker och ting!

Lördag och Söndag har vi haft hundinstruktörsutbildning i Lulé...jag och en annan sjukling har funderat på om sjukdomstillståndet kan ha att göra med att vi stått ute flera timmar per dag och tränat ekipage....hmmm.... Jag hade med hela flocken, det var skönt...hade varit borta tillräckligt från sötnosarna :) Så det var totalt 7 hundar på vandrarhemmet...gick alldeles utmärkt! En gång stod Malte (Annelis labbehane) i dörren som vi skulle genom för att komma till vardagsrummet...Keron har aldrig socialiserat med honom, även om vi jakttränat mkt ihop...så jag blev lite fundersam om jag skulle fortsätta med Keron (kan bli en trängd situation för honom när utrymmet är så litet)..men Keron var så lugn så jag fortsatte..Å han bara knata förbi och snosade lite i Maltes ända :)

Keron fick visa klockan (en dummi rakt ut, en till höger och en till vänster) för vår grupp som vi tränade på....Han gjorde riktigt bra i från sig och var MÄKTA stolt över sin insats!! När jag sedan skulle instruera ekipage så lämnade jag honom till en tjejj från Boden...Han var helt söt där han satt brevid henne....ett getöga på matte hade han ju såklart....HELLEGÖÖÖÖ VAFFÖ ÄÄÄ DU DÄÄÄÄR???


Blev lite nostalgisk...............och tittade på bilder från förra sommaren då Fyra var helt ny i världen.. :)   Kommer även bilder från Riga...och ngr som jag tog från flygplanet när vi närmade oss Kiruna -världens vackraste stad...!

//Veronica































Fiskare som förmodligen INTE var ute och fiskade för att njuta av naturen....


























Luossabacken i förgrunden....


Kommentarer
Postat av: Sanna

Fina bilder!!

2008-11-10 @ 21:07:49
URL: http://sannamagdalena.blogg.se/

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0