Piteå Nationella utställning...

Vi insåg ganska fort att vi skulle stannat hemma...Fyras domare var samma som på SSRK:s utställning i Kiruna helgen innan....en domare som gav Fyra en tvåa!
Men kanske Fyra kunde visa upp sina bättre sidor tack vare att det var utomhus (inomhus i Kiruna)...kanske domaren hade läst in sig på rasen...rykten sa att han knappt dömt retriever förut.
Men mest av allt tror vi på att han hade FEL i Kiruna och RÄTT i Pité!!! :)
BIR & CERT till tottan!! :D Synd att det var nedgraderat till nationell utställning det här året...fast är ju inte säkert vi skulle fått den vita rosetten ändå....Var inte jättestor konkurrens, det var Fyra mot TotTaN, Fulan och henne själv! (läs, ensam curly..)
Hade varit första gången vi skulle sprungit i stora ringen, men vi hade en kusin som skulle gifta sig...så får bli nästa gång ;)
Vackraste bröllopet jag varit på.... :)
Riktigt bra kritik..om matte får säga det själv..
"Harmonisk välbyggd tik. Prima typ och Kvalitét. Sött feminint huvud. Välpropitionerlig med uttryck och korrekt bett. Vacker hals och överlinje. Välvinklad fram, tillräckligt bak. Utmärkt kropp med gott förbröst. Flytande markvinnande rörelser. Utmärkt päls, bra temperament."
Domare: Hansen Jens Martin, Danmark.
//Veronica

Kommentarer

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0