Högbo, men inte utställning

Säger man Högbo bruk, förväxlar de flesta hundmänniskor det med hundutställning i vacker omgivning och de flesta har något minne (hundminne) därifrån. Det var där om jag inte är och cyklar som Rimset tog tre cert på tre dagar, det var även där vi fnissade hysteriskt åt ägarna till onämd storpudel som vunnit gruppfinalen, ge plats, ge plats skrek en av ägarna tillika handler, medan han svingade en fodersäck mot en stackars Lapphund. Det finns divor, det finns stjärnor och mer därtill inom kategorin HUND.

Har någon sett komedin/ parodi filmen " BEST IN SHOW" , som handlar om utställare och deras hundar och deras lilla värld. INTE? Gör det för guds skull och få ett rejält skratt... det enda som möjligtvis är roligare / komiskare än filmen i sig är den verklighet vi hundägare/ utställare ser och upplever och är ett med. 

 


Tillbaks till Högbo, vi var där igår med hundarna, samt Linda och Vincent, bra miljöträning och trevligt i allmänhet.

 
Rimset

 
Tuva på kvarnen i Högbo

 
Djuren på bruket

 
Rimset tittar och tycker att fåglarna är lite småäckliga

 


 
Rimset är less på sin matte och hennes fotohysteri 




...  KATT ...  BILD ... HUND ...



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto -> Anna Siikavuopio , copyright 


Vi har även tränat jakt med hundarna..... mycket stoppsignaler, sändande... Rimset tränas på apport/hålla och släppa korrekt just nu, två gånger varje dag innan han får mat ( tips från Ursula ;) ...... Han har även fått göra några sök med kanindummie. mycket fysisk träning  dessutom........    Idag lägger vi två korta spår, enbart med klöv, för att komma igång med spårandet.......




/// Anna

Kommentarer
Postat av: Veronica

Wow!! Superhärliga foton :)

2009-05-18 @ 10:52:10

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0