snödressyr i skogen

Tung snö bekläder granarna och björkarna, dom bugar vackert, vägen är inte plogad, men med en nordsvensk starka ben gör det inget. Han ruskar om sin mustiga man och försöker sträcka sig efter en grankvist. Vi tog inte sadeln idag heller, det blir en annan närhet utan sadel, en tydligare kommunikation både mentalt och med hjälp av sitsen.

Länge skrittar vi innan vi försöker oss på en mjuk trav, inte det lättaste för en travhäst, men Fritz försöker verkligen. Mycket voltarbete, serpentiner och åttor i djup snö, framdelsvändningar och skänkelvikning, Fritz söker sig neråt och vi når vårat mål, han blir mjukare i kroppen ocg går på tygeln.... vi skrittar hemmåt igen, i en fridfull skog utan bilar eller människor, bara spår av en och annan älg i snön som Fritz nosar fundersamt på, trycker ner mulen och frustar, och spanar, lyssnar in mot skogen, han kanske fått upp ett spår =)  I stallet får han hö och en nymockad box, jag och hundarna åker hem, har dåligt samvete över att de inte fått ngn träning och bestämmer mig för lite aktiviteter senare ikväll.

Nu ska jag äta och jobba, webbutveckling för hela slanten...

///Anna/////


Kommentarer
Postat av: Malin

Tack för omtanken gumman! Och tack för i fredags, de får vi göra fler gånger :) Ser fram emot lite träning med dig och Sanna!

Kram!

2009-02-23 @ 13:53:09
URL: http://redheadz.blogg.se/

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0