Nostalgi

Den senaste tiden har det mest blivit cykelturer med hundarna, mest med unghunden Rimset såklart =) På Söndag Cyklade vi till stan, slog oss ner på gräset å tittad när snubbar spelade fotboll, rimset tyckte det var mer intressant att titta på när dom värmde upp på diverse olika sätt, sen hade han en aning svårt att koncentrera sig på själva spelet, fanns fåglar och en liten kanin längre bort som drog hans uppmärksamhet  åt det hållet NATURLIGTVIS.

men en å annan spelare blev i sinom tid utstirrad av Rimset, han kämms inte att stirra, det tycker han INGEN ska göra, det tillhör livet påstår han och stirrar tills den utstirrade såsmåningom känner sig så pass iaktagen att kinderna färgas av en röd nyans.

Precis som vår gammla husky Lola, hon var åxå en stirrare, en spanare och en iaktagare av högsta rang. Dom är verkligen såååå lika huskien Lola och Podencon Rimset, små egenheter,saker jag inte lärt någon av dem men som dom gör iaf, på samma sätt, med samma intensivitet. Båda två kan klassa som superbra dragundar ---> när dom bestämmer sig för att göra sitt bästa och INGEN kan bestämma det åt dom, vill man inte dra en dag så skiter man i det, vill man däremot kämpa så får matte (eller vem det nu är ) en upplevelse utan dess like =)

Nu är Lola död och begraven med sin syster och hennes mamma, vi har bara kvar Lolas systers valp som nu är 13år, hon har jag tävlat en hel del med (drag) och förutom det tävlar hon på elitnivå i lydnad... ja man blir oftast nostalgisk när man börjar tänka tillbaks på epoker som gått, och man undrar vad framtiden kommer att erbjuda.

En sak är säker, de hundar som lämnat oss kommer alltid vara en del av vårt liv iaf, underbara själar som gett så mycket, lärt oss så mycket och det finns inga ord som beskriver, bara en kännsla som nog många med mig kan känna igen!

image58
LOLA

 image60
RIMSET

image61
LILLIS längst tillvänster

image62
LOLA VALP med syster NINA och bror SAREK

image63
RIMSET VALP

image64
Lolas mamma OMGA

image65
jag, RIMSET, LOLA, TUVA, VERONICA, KERON, LILLIS ....

image66
FULHUNDARNA EN NYÅRSAFTON, TUVA, LOLA, KERON, LILLIS


Kommentarer

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0