Klövintroduktion

I går var vi ute några timmar i det härliga vädret, Keron har koppeltvång..men finner sig i det bra, han känner ju själv hur ooootroligt synd det är om honom med bandage och allt!!

I dag var vi också ute och njöt i skogen, efteråt fick Lillfrida gå ett kort viltspårsspår, kanske 300 meter med två vinklar...hon går rakt på spårkärnan och var en mycket nöjd dam efteråt...! Fyra fick bekanta sig med klöven, nosade och slickade lite...sen fick hon apportera den till mig, vilket hon gjorde med glädje. Bra föraning om hur hon eventuellt kommer vara med fågel sedan, inget "ägarbehov" med köven i alla fall.

Lade Fyras FÖRSTA viltspår i heela hennes liv! Spännande, ett ca 60 meter långt spår rakt in i skogen. Hon förstod direkt vad hon skulle göra och var mycket lugn och säker hela vägen. Hittade klöven och gav den till en mycket stolt matte :)

Vi hoppas på lika fint väder i morgon, då ska vi lägga spår med Lotta och Kenzo. Fyra ska då bekanta sig med blod...!

För övrigt så har Fyra fått ett eget spårsele, ljust läder...mycket passande tycker matte! Hon har även fått köpa "trosor" nu när hon blivit stora damen...helt söt...


image109


image110


Fyra
image111


image112


Fyra
image113


image114


image115

Kommentarer
Postat av: Anna & Dina

otroligt fina hundar du har, och jättefin blogg! Hit kommer vi att komma tillbaka :)

2008-05-29 @ 00:19:57
URL: http://www.freewebs.com/welshdina

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0