Århundradets brott

enligt Tuva att:

Slänga MAT, eller att kasta en dummie i vattnet och INTE hämta den, bara låta den flyta länge å längre ut tills den sakta försvinner, detta kan få vilken retriever som hellst att få P A N I K Å N G E S T och om detta brott inträffar bör dom få hjälp hos närmaste psykklinik för förvirrade vattenapportörer.  Det kan ta nått år innan dom  återställs, men räkna inte med att minnesbilden någonsin försvinner helt. I början saknar dom helt framtidsperspektiv och känner sig som stora förlorare, så att utsätta dessa hundar för detta grymma brott borde straffas hårt minsan.

Om man har suttit länge och tålmodigt och väntat medan matte eller husse ätit sin mat och sen väljer att slänga resterna i soporna istället för att dela med sig, oj oj oj. det skär i hjärtat, mer än du någonsin kan ana. besvikelsen kan speglas i deras ögon, en sorgsen svart blick ( eventuellt ett förvånat uttryck, det här kan bara inte vara SANT). och det är sannerligen inte lätt att förstå, att ta till sig denna fakta, tankarna far runt i huvudet men tycks inte hitta någon lösning.

Straffet för detta brott är i vissa fall att komma hem till en lya där någon (läs glupsk retriever) rivit ut soporna och snällt sorterat ut allt ätbart. placerat det i sängen eller på finmattan, eller vadå placerat, snarare gnidit in det ordentligt INNAN dom nöjd och glad sväljer det ätbara (äckliga illaluktande rester).




Kommentarer

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0