WDS - är nu över

På Söndag var vi där, redo att visa hund och spana in snyggingar! Vår Curly Fyra gick det riktigt bra för, hon debuterade på officiell uts och placerade sig som 4:e bästa juniortik.

Tyvärr hade Rimset skadat tassen, den var uppsvullen och rodnad, han haltade även kvällen innan och var inte alls på sitt bästa humör. Vi bestämde iaf att testa då han slutat halta på morgonnen. Resultatet blev 3:e bästa championhane, så även han blev placerad. men aldrig att vi sett han i så dålig form och det var synd, jag fick närmast släpa honom runt ringen!

Dock kommer vi igen, vi har Finnland, Danmark, Ungern, Norge och kanske nästa års WW- uts i sikte......  Det gäller bara att se över sin ekonomi ;)

En rolig nyhet dock!
Bambis slutgiltiga avelshane blev BIR- vinnande Podenco på WDS, så vi hoppas på att utöka Podencofamijen med en valp från dessa två.

En till rolig nyhet
GRATTIS Bentley och Bixie samt husse David för en superhelg i stockholm ( vi är inte det minsta avundsjuka) haha!

och Grattis till Rimsets mamma som blev bästa veteran, lilla söta Evita! 

Det var även roligt att BIS 2:an blev en Faraohund

Nu ligger Rimset och sover med sin tratt på sig och om en vecka ska vi till veterinären för både blodprovet efter rabiessprutorna, samt om inte tassen blvit bättre får även den undersökas. 

Vi är nöjda över helgen...... vi har gjort några investeringar som vi hoppas ska få igång lite eget företagsverksamheter. tack mor för presentpengarna som gjorde att jag hade råd att investera ;)

Kommentarer
Postat av: David med voffs

Hahaha..

Tack så mycket. Kanske ska tillägga:

Bentley - JWW och bästa junior (Strävhår)

Bixie - JWW, CERT och 2.a bästa junior (korthår)

2008-07-07 @ 22:44:32
URL: http://minamonster.blogspot.com

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0