Säkert avstånd, eller?

 

Är man en Curlytik som dessutom har kommit i klimakteriet kan det ibland vara påfrestande minst sagt med en ung herre i huset. Inte så att lilla Tuva på något som hellst sätt ogillar sin unga vän (lillebror) Rimset, men ibland önskar hon nog honom till dit pepparn växer. Detta har Snapphanen i fråga ingen som hellst aning om även om Tuva gör sitt yttersta för att tala om det åt honom, han lägger dövörat till. Alla som har sett hans öron al'a gigantiska Anubis öron förstår nog vilken kapacitet dessa öron har för att inte höra, desto större, desto mindre hör man. Är det inte så? 

DRA ryter Tuva argt då hon faktist inte är på humör att leka tafatt eller nån av Rimsets alla "superroliga" lekar. Naturligtvis gör Rimset som hon säger, han drar, DRAR HENNE I SVANSEN

STICK jag vill vara ifred, fortsätter Tuva medan hon försöker väjja för den rödvita kolossen, Rimset sticker, han sticker rakt upp i luften som en raket, gör en piruett, vänder sig i luften och gör sitt bästa för att landa så pass nära den uppretade Tuva så han får tag i hennes svans (eller annan del i nödfall). Sen är  det bara att springa och det är han ju bra på, äntligen springer Tuva efter honom, några meter........ sen gäller det att reta upp henne igen! 



Kommentarer

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0