ordboken av snapphanen

Rimsets ordbok nr 1

Figurant - någon (oftast matte eller husse) som gömmer sig och jag får en välbehövd tid för mig själv

Utställning - Träffar andra av samma ras och ger komplimanger till snygga brudar, ett ypperligt tillfälle att bjuda på sig själv (ragga), man springer runt i en ring för att spana, ett slags könummer, en tant eller gubbe kollar så ballarna sitter som dom ska, sen är det bara att köra, har man tur får man napp. Matten eller hussen i fråga får med sig hem färgglada rosetter, en slags kattleksak som sammlar damm, förstår inte riktigt sammanhanget, men ni får googla vidare på ( kattleksaksrosetter).

Agility
- man ska försöka hitta den högsta punkten, där ställer man sig och spanar.

Inkallning - ?????

Hundbädd - Hittar man oftast i sovrummet, den innehåller mjuka kuddar och täcken, rekomenderat är att bädda ihop allt till en stor knöl i mitten, förslagsvis putta på matten med kall nos så hon lyfter täcket och det är bara att nta platsen, detta är bra för frysna hundar.... OBS! matte å husse bör tränga ut så gått det går och visa sitt ogillande med djupa suckar om dom tar för stor plats!

Hundmat - En slags sport att hitta den godaste hundmaten, oftast på diskbänken, i soporna eller på bordet.... om man har tur har matte serverat maten färdig på en tallrik, man får vara snabb att sluka maten, det är konkurans över den!

Torrfoder - Är hundmaten slut får man äckligt torrfoder, en slags mat för råttor och skator, kom ihåg att detta är i NÖDFALL! nöden har ingen lag som jag brukar säga!!!! men man måste jhööö!! =/

Podenco Ibicenco - En slags GUD eller HÄRSKARE över alla andra hundraser, otroligt smarta, vackra, uthålliga kämpare som vägleder och vet sitt eget värde! Den som är vän med en PI kan känna sig lycklig, det är få förunnat, finns inga ord, hundvärldens diamant!!!!!!!!!!!!

image18

Kommentarer

Dela gärna din åsikt eller lämna ett tassavtryck, alla kommentarer kommer besvaras här på bloggen!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0